Ga voor de juiste aanplantingen voor uw tuin of vakkundige verplantingen

Groenplanner Mannaerts is uw specialist in algemeen groenonderhoud en aanplantingen. Reken op onze ervaring en expertise voor de ideale beplantingen die perfect passen in de stijl van uw droomtuin of op uw bedrijfsterrein. Wij zijn inzetbaar voor beplantingen en verplantingen.

Wij werken zowel voor particulieren met grote tuinen als voor kmo’s of grotere bedrijven. Het groen van uw tuin of bedrijfsterrein is bij ons in goede handen!

Advies, levering én uitvoer van aanplantingen voor uw tuin

Mooie beplanting zorgt voor de kers op de taart van uw nieuwe of bestaande tuin of bedrijfsterrein. De juiste plant of boom op de juiste plaats is zonder twijfel de sfeermaker in uw tuin. Heeft u echter geen kaas gegeten van welke soorten beplanting het best in uw tuin passen? Doe dan een beroep op de kennis van Groenplanner Mannaerts.

Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste beplanting. We bekijken uw tuin en geven advies over welke beplanting u het best kunt kiezen. Eens gekozen zorgen wij ook voor de levering én plaatsing van beplantingen allerhande:

  • Struiken
  • Hagen
  • Bomen
  • Bosaanplantingen
  • Tuinplanten
  • Perkplanten
  • Heesters

En veel meer!
Wij kunnen ook een beplantingsplan opstellen.

Onderhoudscontract op maat voor aanplantingen en verplantingen

Bent u tevreden van ons werk?
Dan kunt u ook op langere termijn genieten van onze groendiensten voor beplantingen of andere tuinwerken, door middel van een onderhoudscontract. Zo bent u er zeker van dat uw tuin of bedrijfsterrein er altijd netjes en verzorgd bijligt. Neem zeker contact met ons op voor meer informatie over deze interessante mogelijkheid!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info in verband met beplantingen, om een afspraak te maken of voor een gratis offerte op maat!

Aanleg van tuinen en terreinen

Groenplanner Mannaerts is meer dan alleen maar aanplantingen en verplantingen. Bij ons kunt u ook terecht voor de aanleg van tuinen en bedrijfsterreinen allerlei zoals huistuinen, daktuinen, stadstuinen, villatuinen, parktuinen, kasteeltuinen, groendaken en veel meer. Met of zonder plan van de tuinarchitect.

U wil uw tuin of bedrijfsterrein aanleggen en er een mooie tuin van maken? Maar u zit met de handen in het haar omdat u er gewoon geen tijd voor heeft? Dan kunt u rekenen op de werkijver en expertise van Groenplanner Mannaerts. Wij leggen uw tuin of bedrijfsterrein verzorgd en professioneel aan, met de nodige kennis van zaken en tuinmaterialen.

Gazons

Ook voor aanleg en onderhoud van gazons bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hier al uw mogelijkheden voor aanleg en onderhoud van uw gazon.

Tuinonderhoud

Een tuin onderhouden vraagt niet alleen veel tijd, maar ook kennis van zaken. Heeft u zelf de tijd niet om uw volledige tuin op regelmatige basis te onderhouden? Maar wil u toch dat uw tuin of bedrijfsterrein er altijd netjes en verzorgd bijligt? Dan kunt u gelukkig een tuinaannemer inschakelen voor uw tuinwerken.

Een tuin onderhouden is hard werken. Zeker wanneer u een grote tuin heeft. Groenplanner Mannaerts kan u helpen bij tuinonderhoudsdiensten zoals:

Overzicht van al onze groendiensten

Bij Groenplanner Mannaerts zit u behalve voor aanplantingen ook goed voor een heleboel andere groendiensten zoals:

Klik op een van bovenstaande links voor meer informatie over de specifieke groendienst.

Heeft u vragen voor ons over een van onze diensten?
Wenst u een afspraak met ons te maken?
Of had u graag een gratis offerte gehad?

Twijfel dan zeker niet ons te contacteren!
Uw tuin of bedrijfsterrein is bij ons in goede handen.

Diensten