Maaiwerken

Wij maaien uw gras regelmatig voor een verzorgd gazon

Voor maaiwerken zit u goed bij Groenplanner Mannaerts. U kunt op ons rekenen voor regelmatige maaiwerken zodat uw gras of gazon er altijd netjes en verzorgd uitziet en bijligt. Wij werken voor bedrijven en particulieren met grote tuinen.

Hoe vaak moet je een gazon maaien?

Regelmatig gras maaien zorgt ervoor dat de graswortels zich ondergronds goed vertakken. Hierdoor krijg je een mooi, dicht gazon waarin onkruid minder ruimte krijgt om te groeien.

De ideale maaifrequentie hangt af van het soort gazon. Een speel- of sportgazon heeft voldoende aan één wekelijkse maaibeurt, terwijl een siergazon om de vier tot vijf dagen gemaaid dient te worden.

Ook aan de hand van de hoogte van de grassprieten kun je bepalen of er al gemaaid moet worden: wanneer het gras de helft hoger is dan de gebruikelijke maaihoogte is het weer tijd om het gras te maaien.

Maai dus regelmatig uw gazon

Het bijwerken van je gazon mag dan zonder twijfel een van de meest arbeidsintensieve en tijdrovende taken in je tuin zijn, maar de voldoening van een tiptop gazon is vaak onbetaalbaar.

En niet alleen dat: Regelmatig maaien is ook beter voor je gazon. Maai dus zo vaak als dat je kan. Dit zorgt er namelijk voor dat je gazon wordt gestimuleerd om voller te groeien en nieuwe grassprieten aan te maken. Daarnaast worden ontsierende breedbladige grassen onderdrukt en voorkom je dat onkruid gaat bloeien en zich in het gazon uitzaait.

Heeft u geen tijd of zin om regelmatig uw grasmaaier uit het tuinhuisje te halen en de koude te trotseren? Dan laat u het toch gewoon aan ons over! Wij komen graag naar u toe en maaien uw gazon met veel plezier. Contacteer ons dus voor het regelmatig maaien van uw gras.

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid tot een onderhoudscontract zodat uw gazon, tuin of bedrijfsterrein er altijd netjes en verzorgd bijligt!

Onderhoudscontract op maat voor aanplantingen en verplantingen

Heeft u geen tijd om uw gazon zelf te onderhouden maar wil u toch op elke dag van het jaar een mooi egaal gazon?
Om zo een goede indruk te maken op uw gasten of klanten?
Of bent u gewoon hartstikke tevreden van ons werk?

Dan kunt u ook op langere termijn genieten van onze groendiensten met een onderhoudscontract voor het maaien van uw gazon of andere tuinwerken voor uw tuin of bedrijfsterrein. Zo bent u er ineens zeker van dat uw tuin of bedrijfsterrein er altijd netjes en verzorgd bijligt.

Neem zeker contact met ons op voor meer informatie over deze interessante mogelijkheid!

Overzicht van al onze groendiensten

Bij Groenplanner Mannaerts zit u behalve voor maaiwerken ook goed voor een heleboel andere groendiensten en algemene tuinwerken zoals:

Klik op een van bovenstaande links voor meer informatie over de specifieke groendienst.

Heeft u vragen voor ons over een van onze diensten?
Wenst u een afspraak met ons te maken?
Of had u graag een gratis offerte gehad?

Twijfel dan zeker niet ons te contacteren.
Het gras of gazon van uw tuin of bedrijfsterrein is bij ons in goede handen!

Diensten