Onderhoud gazons

Aanleg en onderhoud voor een mooi groen, egaal en verzorgd gazon

Groenplanner Mannaerts is uw specialist in aanleg en onderhoud van gazons. Wij onderhouden zowel grote tuinen van particulieren of bedrijfsterreinen.

Heeft u zelf niet de tijd om uw gazon aan te leggen of te onderhouden?
Maar wil u toch altijd van een mooie tuin en verzorgd gazon kunnen genieten?
Dan schakelt u best een professioneel tuinaannemer in die het onderhoud van uw gazon of bedrijfsterrein graag op zich neemt. Reken op Groenplanner Mannaerts!

Onderhoudscontract voor uw gazon

Bij ons heeft u de mogelijkheid voor een onderhoudscontract op maat voor het gazon van uw tuin of bedrijfsterrein. Op deze manier bent u er zeker van dat uw tuin op regelmatige basis onderhouden wordt en er altijd netjes en verzorgd zal uit zien.

Neem zeker contact met ons op voor meer informatie over deze interessante mogelijkheid of een vrijblijvende, gratis offerte.

Onderhoud gazons door Mannaerts

Een tuin of gazon onderhouden vraagt niet alleen veel tijd, maar ook kennis van zaken.

U laat uw gazon door ons onderhouden? Dan kunt u op uw beide oren slapen: Uw gazon zal er altijd netjes bijliggen. Bij Groenplanner Mannaerts weten wij immers als geen ander hoe wij een gazon mooi kunnen aanleggen en nadien moeten onderhouden.

  • Zo onderhouden wij uw gras en gazon op regelmatige basis. Hierdoor voorkomen we dat het hele gazon moet worden omgespit en opnieuw ingezaaid moet worden.
  • Uiteraard maaien wij uw gras zodat het nooit te lang komt te staan. Ontdek hier meer over hoe wij een gazon onderhouden door het te maaien.
  • Ook bemesten wij het gras met de beste mest, voor een regelmatige groei van uw gazon.
  • Wij bestrijden onkruid met de juiste middelen en op de correcte manier. Wist u bijvoorbeeld dat het een goed idee is om een weekje te wachten na het maaien? Het onkruid is dan immers wat langer waardoor het makkelijker uit te trekken is! Ontdek nog meer over onze dienst onkruidbestrijding.
  • Ook gaan we vervilting van het gazon tegen door regelmatige verticulatie, knippen we de kanten van het gazon bij en doen we er alles aan om een sterk verdichte bodem te voorkomen. Dit laatste veroorzaakt immer slechte groei, kale plekken en veel onkruid.

U ziet het: Er komt heel wat tijd en kennis kijken bij goed onderhoud van een gazon. Heeft u er zelf de tijd niet voor? Vraag het dan aan ons! Wij steken graag de handen uit onze mouwen voor uw perfect onderhouden gazonnetje!

Overzicht van al onze groendiensten

Bij Groenplanner Mannaerts zit u behalve voor aanleg en onderhoud van uw gazon of bedrijfsterrein ook goed voor een heleboel andere groendiensten en algemene tuinwerken zoals:

Klik op een van bovenstaande links voor meer informatie over de specifieke groendienst.

Heeft u vragen voor ons over een van onze diensten?
Wenst u een afspraak met ons te maken?
Of had u graag een gratis offerte gehad?

Twijfel dan zeker niet ons te contacteren.
Het gras of gazon van uw tuin of bedrijfsterrein is bij ons in goede handen!

Diensten