Snoeiwerken

Lastige scheer- of snoeiwerken voor de boeg? Reken op ons!

Voor professionele scheer- en snoeiwerken kunt u rekenen op Groenplanner Mannaerts.

Hagen, struiken, bomen en andere beplantingen maken deel uit van uw tuin. Ze bepalen mee een groot deel van het uitzicht. Wil u dat uw tuin er altijd mooi en verzorgd uitziet? Moet uw bedrijfstuin er op elke dag van het jaar verzorgd en netjes uitzien om een goede indruk te maken op uw klanten of werknemers?

Dan komt u niet onder het snoeien of scheren van uw beplantingen zoals hagen en struiken onderuit.

Snoeien en scheren, zeker van grote tuinen of bedrijfsterreinen, vraagt veel tijd en werk. Heeft u zelf de tijd of de ‘drive’ niet voor het onderhoud van uw tuin? Dan kunt ons daarvoor inschakelen!

Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek, afspraak of gratis offerte. Bij ons kunt u rekenen op regelmatig onderhoud dankzij uw mogelijkheid tot onderhoudscontract voor het snoeien en scheren van uw bomen of andere beplantingen.

Onderhoudscontract op maat voor scheer- en snoeiwerken

U wil absoluut zeker zijn van regelmatig onderhoud van uw tuin of terrein? En u zoekt daarvoor een professioneel tuinaannemer?

Dan kunt u bij Groenplanner Mannaerts genieten van regelmatige groendiensten door middel van een onderhoudscontract. Zo bent u er zeker van dat uw tuin of bedrijfsterrein er altijd netjes en verzorgd bijligt.

Neem zeker contact met ons op voor meer informatie over deze interessante mogelijkheid!

Van essentieel belang voor tuinonderhoud

Onderhoud, verjonging en vormgeving zijn slechts enkele van de essentieel belangen bij het behouden van mooie hagen, heesters en struiken. Snoeien en of scheren is daarbij van essentieel belang.

Het begint bij de aanplanting van de jonge planten en is doorheen de hele levensduur noodzakelijk. Hierdoor zullen de planten krachtiger worden en meer bloemen of vruchten dragen. Snoeiafval kan worden meegenomen of plaatselijk worden verhakseld.

Er valt vaak heel wat te snoeien of scheren in grote tuinen:

  • Dode en zieke takken van struiken en bomen verwijderen
  • Klimop bijwerken of snoeien (ter voorkoming van het verlies van zijn oude bladeren in de zomer)
  • Ligusterhagen, heesters, taxus, beuk, haagbeuk, lonicera, buxus, hulst, laurierkers scheren
  • Bomen scheren
  • Hoge hagen snoeien of scheren

En veel meer!
Contacteer ons met al uw vragen en voor al uw mogelijkheden.

Scheren is precisiewerk

Recht scheren is niet altijd even gemakkelijk, het is precisiewerk. Niet iedereen heeft een vaste hand of kan op het oog zomaar recht scheren. Ook is niet elke haagsoort even gemakkelijk naar de gewenst vorm te scheren.

Groenplanner Mannaerts zorgt ervoor dat uw beplantingen altijd geschoren worden zoals u het wil. U bepaalt de vorm, wij scheren het. Reken op ons!

Overzicht van al onze groendiensten

Bij Groenplanner Mannaerts zit u behalve voor snoei- en scheerwerken ook goed voor een heleboel andere groendiensten en algemene tuinwerken zoals:

Klik op een van bovenstaande links voor meer informatie over de specifieke groendienst.

Heeft u vragen voor ons over een van onze diensten?
Wenst u een afspraak met ons te maken?
Of had u graag een gratis offerte gehad?

Twijfel dan zeker niet ons te contacteren.
Het gras of gazon van uw tuin of bedrijfsterrein is bij ons in goede handen!

Diensten