De uiterlijke verzorging van een man

Waar voorheen mannen alleen water in het gezicht gooide voordat ze naar het werk gingen, spendeert de man tegenwoordig juist veel tijd aan het uiterlijk. De reden dat mannen steeds meer tijd spenderen aan het uiterlijk is omdat zij hier net als vrouwen een goed gevoel van krijgen. Daarnaast gaat een goede uiterlijke verzorging vaak gepaard met een goede lichamelijke en geestelijke verzorging. 

 

De huid goed verzorgen

Een belangrijk onderdeel van de verzorging van een man bestaat uit het verzorgen van de huid. Het is een goede zet om als man zijnde een scrub te gebruiken om de huid te reinigen. Met een scrub verwijder je de dode huidcellen en viezigheden. Na het volledig reinigen van de huid is het prettig om een huid crème te gebruiken

 

Verzorg je baard goed

De baard is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden onder de mannen. Een goede verzorging is hierbij onmisbaar. Bij het scheren of bijwerken van de baard zou je kokosolie kunnen gebruiken. Dit is goed voor de huid en maakt het scheren eenvoudiger. Daarnaast is het ook een aanrader om je baard bij te laten werken bij de kapper. Combineer dit met een knipbeurt van het hoofdhaar en loop er weer op je best bij!

 

Kleding draagt bij aan de uitstraling

Naast de huid en het haar is het ook belangrijk dat je zorgt voor de juiste kleding. Wanneer je er qua kleding goed verzorgd bijloopt scoor je op allerlei vlakken pluspunten. Vrouwen vinden je interessanter en op het werk word je serieuzer genomen. Qua kleding zijn overhemden en polo shirts zeer aan te raden bij mannen. Combineer dit met een pantalon en nette schoenen. Je zit dan niet alleen lekkerder in je vel, maar zult ook meer voor elkaar krijgen. Ga een dag shoppen en zorg voor de best mogelijke look!

 

Wat van kleding is heerlijk voor in huis

Thuis is het vooral belangrijk dat je lekker in je kleding zit. Een nette outfit zit meestal niet super comfortabel. Zorg er daarom voor dat je ook een ontspannen outfit hebt voor na het werk. Zo weet je lichaam en geest dat wanneer je die outfit aan hebt, je in rust mode bent. Combineer bijvoorbeeld een pyjama met prettige heren pantoffels. Je zult merken dat de avonden op de bank dan nog een stuk comfortabeler zijn. Naast dat je pantoffels kunt gebruiken voor in huis, zijn het ook erg lekkere schoenen voor in de tuin. 

 

Geef een reactie