Drankje doen in Amsterdam

Amsterdam, een echte wereldstad en een aantrekkelijke hoofdstad voor iedereen die er even tussenuit wil om op stap te gaan. Naast de vele bezienswaardigheden van onze mooie hoofdstad, is Amsterdam namelijk ook de ideale stad om uit te gaan en een drankje te doen. Heb jij behoefte om binnenkort even te stappen met vrienden, collega’s of je kennissen? Dan is Amsterdam dé ideale stad! Dan is het natuurlijk van belang dat je op de hoogte bent van de leukste tentjes om een drankje te doen, want onze hoofdstad biedt namelijk enorm veel keuze. En deze heb ik voor je uitgestippeld! Hieronder zijn er aantal gezellige hotspots in Amsterdam waar je móet zijn geweest.

SkyLounge

SkyLounge is dé unieke plek in Amsterdam om onze mooie hoofdstad van bovenaf te ontdekken en te bewonderen. Het is gelegen vlak naast de Amsterdamse Centraal Station en is super makkelijk te bereiken, vooral voor mensen die via het station komen. Deze roof-top lounge bar is overdag ideaal voor allerlei afspraken, zowel zakelijk als privé.’s Avonds is het de plek waar je komt om te borrelen met vrienden, collega’s of relaties. Ook is er de mogelijkheid om op het terras van de lounge te zitten. Skylounge heeft de lekkerste cocktails, heerlijke wijntjes en kleine hapjes. Elke avond is er een DJ aanwezig met natuurlijk de cocktailshakers die zorgen voor de gezellige sfeer. Genietend van het panoramisch uitzicht zorgt SkyLounge voor een onvergetelijke ervaring!

De Tulp

De Tulp is een tropisch paradijs midden in de Amsterdamse Pijp. Deze gezellige bar is gelijk te herkennen aan de kleurrijke terras, máár vooral ook door de vele planten die op het terras aanwezig zijn. Wanneer je eenmaal binnen bent wordt je verrast door het tropische karakter. Het lijkt net alsof je een jungle bent beland bij de Tulp. Het is er volledig tropisch ingericht met vooral veel hout en groene planten en bladeren. Naast dat je er heerlijk kunt borrelen en een drankje kunt doen, kan je bij de Tulp ook dineren. Ook worden er wekelijks events georganiseerd in de bar; zo kan je elke dinsdagavond de heupjes los gooien tijdens de Latin Night en is er elke woensdagavond een live optreden van opkomende muzikale talenten. Een en al gezelligheid dus!

Weberlux

Bar Weber en Bar Lux zijn eigenlijk twéé cafés, waarbij het aan jou de keus is waar je naar binnen stapt. En dat kan wel eens een lastige keuze zijn, omdat de bars zo veel op elkaar lijken! Beide bars zijn te vinden om de hoek van de welbekende Leidseplein en zijn enorm populair. De opmerkelijke inrichting van de bar is wat de aandacht trekt van vele mensen. De bars zijn namelijk erg sfeervol en knus ingericht, met veel retro en kleurvolle details. Bar Weber en Bar Lux bieden allerlei soorten drank. Van bier uit de tap tot de lekkerste cocktails!

Let er natuurlijk wel op dat je met mate drinkt. Overmatige alcoholconsumptie of comazuipen is zeer gevaarlijk. Wil je meer weten over alcoholverslaving en de mogelijkheden tot een behandeling? Neem dan contact op met verslavingszorg instelling SolutionS.

Geef een reactie